Moderne schilderijen

In de jaren veertig van de vorige eeuw werden de eerste moderne schilderijen gebouwd, gekenmerkt door ruime en open leefruimtes. De moderne & hedendaagse stijl maakt gebruik van deze basis en ontvouwt zich in eenvoudige rechte lijnen en onopgesmukte kleurencombinaties. De meubels, kunst en decoratie volgen het principe van reductie tot de essentie, waarbij de elementen van koele elegantie en minimalistische lijnen worden benadrukt. Moderne schilderijen is de term die algemeen gebruikt wordt voor de avant-gardistische artistieke uitingen vanaf het begin van de 20e eeuw tot ongeveer de jaren 60.

Waar koopt u een modern schilderij?

Bij Artello vindt u een groot assortiment aan moderne schilderijen in diverse categoriën zoals; dieren, muziek, bloemen, natuur en nog veel meer. Kijk altijd goed naar uw interieur voordat u een modern schilderij koopt aangezien deze vaak een aanwezig design bevatten. Bij Artello kunt u een schilderij dat toch niet goed past bij uw interieur gratis retourneren, tevens wordt een bestelling gratis verzonden!

Kleurrijke schilderijen modern

Kleurrijke moderne schilderijen online kopen is gemakkelijk en snel. Een opvallende creatie is altijd het absolute top schilderij van iedere ruimte. Een kleurrijk schilderij is altijd het onthouden waard. Bovendien hebben we veel verschillende thema’s, alles wat ze verbindt zijn de prachtige bonte kleuren op het vrolijke schilderij. Kleurrijke moderne schilderijen passen in vrijwel elk interieur. Of je nu pasteltinten of juist primaire kleuren heb in je interieur, Kleurrijke moderne kunst steekt altijd mooi af. Het geeft licht en gezelligheid, zet de koffie maar vast klaar! Kleurrijke moderne schilderijen vallen altijd op, dat is wat ze het liefste doen. Pas wel op dat je een schilderij kiest dat in je interieur past. Soms kan een kleurrijk werk de rest van je interieur iets te veel overheersen. Kies daarom altijd een thema dat bij je past. Een bloem, landschap of dier kan een mooie aanvulling zijn op je inrichting. Door een juist schilderij te kiezen krijg je het ideale effect. Het geeft je interieur namelijk een echte boost vol van gezelligheid. 

schilderij modern artello