Modern schilderij of abstract schilderij?

Het is soms een moeilijke keuze, gaat u voor een modern schilderij of toch een abstract schilderij. Moderne kunst is een weergave van het hedendaagse leven. Wie kijkt naar een modern schilderij staat even stil in de moderne wereld van nu. Hoe dat is weergegeven hangt af van de kunstenaar. Abstracte vormen en lijnen, moderne architectuur en infrastructuur, digital art, collages en minimalisme, moderne kunst kent vele vormen. Kies op beeldmaker, kleur, stijl of onderwerp en ontdek welke moderne kunst het best tot zijn recht komt in jouw interieur. Van tienerkamers tot grote kantoren, er is moderne kunst voor iedereen!

Modern schilderij kopen

Abstract schilderijen

anneer je even afstand wil nemen van de werkelijkheid, neem je een kijkje in onze verzameling van abstracte schilderijen. Niemand kijkt naar schilderijen op de zelfde manier. Zo’n soort kunstwerk zet je steeds weer opnieuw aan het denken. De abstracte schilderijen gaan écht nooit vervelen. Er is dan ook altijd een voorstelling die tot de verbeelding spreekt en bij jouw gevoel én interieur past. Het zorgt voor sfeer en unieke gespreksstof, want iedereen heeft een eigen kijk op kunst. Deel je visie op de werkelijkheid met anderen en je zult merken dat het schilderij steeds weer op een andere manier beleefd wordt. Dat maakt het uniek. 

Abstract schilderij kopen

Een ander onderdeel van onze filosofie is dat kunst voor iedereen betaalbaar moet zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze schilderijen niet alleen beschikbaar zijn voor de mensen met een groot budget. Ook wanneer je niet per se een diepte-investering wilt doen, moet het mogelijk zijn om een mooi, kwalitatief hoogstand schilderij aan te schaffen. Daarom bieden wij onze abstracte schilderijen aan voor een relatief zeer gunstige prijs. Er wordt verder niet op kwaliteit bespaard, aangezien wij uit kunnen gaan van eigen talent. Hierdoor is het mogelijk om de kostprijzen relatief laag te houden, terwijl de kunstwerken hier niet onder leiden. Al met al leidt dit ertoe dat je makkelijk toegang hebt tot abstracte kunst op niveau. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke optie? Kijk dan rond in het assortiment van Artello. Je ziet er geheid iets tussen dat je aanspreekt. Het is dan wel zo fijn dat je vervolgens niet door de prijs weer wordt afgeschrikt.