Laptop sleeve kopen

Tips bij kopen laptophoes of laptopsleeve

Bij het uitkiezen van een laptophoes / laptopsleeve, ook wel laptop sleeve genoemd, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Bij Sleevy zijn we al sinds jaar en dag vertrouwd met het leveren van laptophoezen. Gedurende deze tijd hebben we een hoop geleerd over waar de klant wel en niet naar op zoek is. Deze zaken vergroten de kans dat je uiteindelijk een goede optie aanschaft. Er zijn namelijk een aantal zaken waar mensen soms pas te laat rekening mee houden. Hou om dit te voorkomen de volgende tips altijd in je achterhoofd:

  • Ga af op je smaak: Een laptophoes ofwel laptopsleeve van goede kwaliteit gaat jaren mee. Je gaat dus vaak met de laptophoes of laptopsleeve te maken krijgen. Het is dan wel zo fijn als deze ook naar je smaak is uitgekozen. De combinatie van kwaliteit en een mooi design is daarbij het hoogst haalbare. Dat is het doel waar we dagelijks naar streven. Maak geen overhaaste beslissing en zoek zorgvuldig een laptop sleeve uit die je na verloop van tijd nog steeds met plezier bekijkt. Zeker wanneer je je laptop vaak gebruikt, is dit een belangrijke factor. Het feit dat we zoveel leuke en originele designs aanbieden, maakt het een stuk makkelijker om er iets leuks tussen te vinden.
  • Stem af op de gebruiker: Wie gaat er het meest gebruikmaken van de laptop? In sommige gevallen komt het voor dat dit bijvoorbeeld de kinderen zijn. Het is dan leuk om een laptophoes dan wel laptopsleeve te kiezen waar de kinderen ook met plezier naar kijken. Ga je zelf uiteindelijk het meest gebruikmaken van de laptop? Dan doe je er juist weer goed aan om iets voor jezelf te kiezen. Stem de laptophoes of laptopsleeve af op de gebruiker.

Als belangrijke mijlpaal in het bestaan van Sleevy, zijn we een vol seizoen te zien geweest in het RTL programma ‘Later als ik groot ben’. Voor dit programma hebben wij destijds de laptop rugzakken en laptophoezen mogen leveren. Samenwerkingen als deze worden door ons gekoesterd. Het biedt ons de kans om op een betrouwbare manier ons bereik te vergroten. We zijn RTL dan ook tot op de dag van vandaag zeer dankbaar voor deze samenwerking.

Laptophoes logo bedrukken

Laptoptas met logo bedrukken

Wilt u graag uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op een laptophoes of laptoptas laten drukken, graag helpen wij u hierbij. Een laptophoes of tas met eigen logo maakt een professionele indruk, is interessant voor branding/marketing en natuurlijk ontzettend leuk om als relatiegeschenk weg te geven. Bij Sleevy is het mogelijk om de effen laptophoezen of laptoptassen met het slanke model te bedrukken met uw logo/afbeelding. Graag ontvangt onze klantenservice uw wensen, hierbij is het belangrijk dat u de volgende zaken aangeeft;