Laptop sleeve 14 inch kopen

De kans is dan het grootst dat je er iets tussen ziet wat perfect aansluit op jouw voorkeuren. Van grappig en mooi tot aan inspirerend en schattig. Je vindt het bij ons allemaal terug. Het aanbod aan verschillende kleuren is daarbij zeer uitgebreid. Zowel in de meer traditionele vrouwelijke als ook de traditionele mannelijke kleuren. Wat bovendien één van de meest populaire opties is qua design, is het ontwerp met een dier. In totaal zijn er ondertussen meer dan 300 designs beschikbaar waaruit gekozen kan worden. Bij Sleevy zijn we al sinds jaar en dag vertrouwd met het leveren van 14 inch laptop sleeves. Gedurende deze tijd hebben we een hoop geleerd over waar de klant wel en niet naar op zoek is. Aan de hand daarvan zijn wij dag in dag uit bezig om de levering van laptop sleeves te optimaliseren. De tevredenheid van de klant heeft uiteindelijk onze allerhoogste prioriteit. Naast kwaliteit is een groot tweede punt het aanbieden van zoveel mogelijk designs. Smaken verschillen namelijk enorm. Wij vinden het dan belangrijk dat er zoveel mogelijk verschillende laptop sleeves worden aangeboden.

Laptop sleeve 14 inch afmetingen

De 14 inch laptop sleeves met ritssluiting hebben een binnenmaat van 36 cm breed en 26 cm lengte. Wij raden aan om uw laptop altijd even op te meten aangezien elke laptop een eigen afmeting heeft. Laptopfabrikanten bepalen voor elk laptopmodel de afmetingen door middel van het gekozen omhulsel/kast dat om het 14″ scherm zit. Hierdoor kan het incidenteel voorkomen dat een laptop beter past in een kleinere- of grotere laptop sleeve van Sleevy. 

De 14 inch laptop sleeve met ritssluiting is gefabriceerd van het materiaal neopreen, dit is een elastisch materiaal dat ontzettend stevig is. Daarnaast bevat de 14 inch laptop sleeve een dubbele ritssluiting, oftewel 2 zippers waarmee u de laptop sleeve gemakkelijk kunt openen en sluiten. Om uw laptop de optimale bescherming te bieden tegen krassen van de ritssluiting is aan de binnenzijde van de laptop sleeve onder de ritssluiting een bescherming aangebracht.

Bij elk Sleevy product staat onder de tab ‘meer informatie’ de afmetingen, wij raden aan om deze altijd even te raadplegen. Indien u twijfelt over de juiste maat, graag ontvangen wij dan de afmetingen (LxBxH) van uw laptop.