14 inch laptophoezen

  • Post author:
  • Post category:Main

Laptophoes 14 inch afmetingen

De 14″ laptophoezen met ritssluiting hebben een binnenmaat van 36 cm breed en 26 cm lengte. Wij raden aan om uw laptop altijd even op te meten aangezien elke laptop een eigen afmeting heeft. Laptopfabrikanten bepalen voor elk laptopmodel de afmetingen door middel van het gekozen omhulsel/kast dat om het 14″ scherm zit. Hierdoor kan het incidenteel voorkomen dat een laptop beter past in een kleinere- of grotere laptop sleeve van Sleevy. 

De 14 inch laptop sleeves met ritssluiting bevatten de meest uiteenlopende designs, zodat er voor iedereen wel een gewenst design op voorraad is om uit te kiezen. Dan zijn er vervolgens nog de verschillende afmetingen van de laptop sleeves. We bieden niet alleen een enorme diversiteit aan verschillende designs aan, maar ook de mogelijkheden qua afmetingen zijn extra uitgebreid. Er bestaan namelijk nogal wat laptops van verschillende formaten. Zeker per merk zijn afmetingen vaak sterk verschillend. Er is niet één maat die voor alle laptops passend is. Want wanneer een laptophoes of laptopsleeve te groot is, schuift deze onnodig heen en weer in de hoes.

Laptophoezen

en laptop wordt in de winkel ook benoemd op basis van het scherm en niet de totale diagonaal. Een 14 inch laptop heeft een 14″ scherm maar is in zijn geheel groter dan 14 inch. Wanneer u twijfelt dan helpt onze klantenservice u graag verder. Graag ontvangen wij dan de breedte x lengte x hoogte van uw laptop.